Heat-lotion-7Aloe heat lotion

Aloe Heat Lotion bevat verwarmende bestanddelen en is ideaal voor het masseren van gevoelige en vermoeide spieren. Deze lotion maakt de huid soepel en stevig en is uitermate geschikt om vastzittende spieren los te masseren. Onmisbaar in iedere sporttas.

Ook goed tegen hoofdpijn, verzwaarde sinussen, rugpijn bij o.a. zwangerschap en lekker verwarmend voor voeten en handen

Propolis

‘Dé Bijenzalf’. Helpt tegen: acne, eczeem, droge en schrale huid, psoriasis, (luier-) uitslag, koortslip, kalknagel, voetschimmel… Propolis doodt bacteriën, schimmels en stelt virussen op non-actief.

Gelly

Processed with MoldivAloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is in het bijzonder effectief bij een droge of schrale huid. Het  verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Gelly is onmisbaar in een EHBO-kit. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Aloe moisturizing

Een lotion die gestabiliseerde aloë vera gel, allantoïne, abrikozenpitolie en jojobaolie bevat. Alle vier bekende hydraterende en vochtregulerende ingrediënten. Daarnaast zijn elastine en collageen toegevoegd, voor een zachte, soepele en gladde huid. Deze ingrediënten helpen tevens om het verouderingsproces te vertragen. Ideaal als gezicht-, hand- en bodylotion of onder make-up.

Luscious lip colour

Verlicht uw lippen met Flawless by Sonya Luscious Lip lipglossColour. Door de toevoeging van aloë vera heeft u zowel een luxueuze als een voedende lipgloss in handen. Vijf levendige en subtiele kleuren laat u met één druk op de knop schijnen. Dankzij de dop met het kwastje dat oplicht en het ingebouwde spiegeltje kunt u altijd en onder alle omstandigheden de lipgloss perfect aanbrengen.  Glanzende Lipgloss die het licht vangt, maakt uw lach onweerstaanbaar.

Gebruik het voor een puur natuurlijke look of breng een laagje aan over uw Delicious Lipstick. Creëer uw eigen stijl door verschillende kleuren met elkaar te mengen.

aloe lips 2Aloe lips

Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

bright_tooth_gel_2Forever bright toothgel

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik. U kan dit product direct bestellen, waarna het bij u aan huis geleverd wordt.