fbpx

Aquam Servo

Schoon drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door deelname aan het Aquam Servo Project van Oolaboo helpen beauty partners niet alleen zichzelf maar ook anderen en ondersteunen zij het werk van Stichting Waterpas.

Water is onze primaire levensbehoefte. Water is van belang, ons leven lang. 70% procent van de aarde bestaat uit water. Slecht 1 % is geschikt als drinkwater. Zonder duurzame maatregelen zal waterschaarste de hele wereldbevolking treffen, ook onze kinderen en kleinkinderen. Kapsalons zijn grootverbruikers van water. Exclusief voor Oolaboo beautypartners is de Aquam Servo waterspaarder ontwikkeld.

Met Aquam Servo van Oolaboo verbruiken beauty partners tot 60% minder water, tot 30% minder energie en zorgen zij voor een lagere CO² uitstoot. Water en elektriciteit. Het één kan niet zonder het ander. Om water aan te voeren, te verwarmen en te verwerken, is energie nodig.
Na ieder kraangebruik blijven er druppels achter. Dit vormt een broeihaard van bacteriën. De uitgekiende vorm van de Aquam Servo waterspaarder zorgt ervoor dat er geen water achterblijft in de kraan. Dit garandeert altijd zuiver kraanwater en drinkwater zonder zorgen.

Bij normaal gebruik hoopt kalk zich na verloop van tijd op in het mondstuk van de kraan. Door de gepatenteerde samenstelling van de Aquam Servo waterspaarder krijgt kalk geen kans om zich te hechten. Hierdoor gaat deze jaren mee zonder onderhoud. Oolaboo biedt dan ook 5 jaar garantie.

Schoon drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door deelname aan het Aquam Servo Project van Oolaboo helpen beauty partners niet alleen zichzelf, maar helpen zij ook anderen en ondersteunen zij  hierdoor het werk van Stichting Waterpas in ontwikkelingslanden. Stichting Waterpas maakt zich sterk voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld. (www.stichtingwaterpas.nl)

Een sponsoring van slechts 3 cent staat gelijk aan één liter schoon drinkwater! Daarom doneert Oolaboo 3 cent van ieder verkocht huid-of haarverzorgingsproduct aan Stichting Waterpas en helpt daarmee kinderen in Afrika aan schoon drinkwater.