Zwangerschapsmassage

Full Body Zwangerschapmassage 90’ € 75 – vanaf 16 weken

De zwangerschap is een uitgelezen moment om jezelf eens te laten verwennen. Ook jouw baby geniet hier heel erg van mee. De zachte massagetechnieken en diepe ontspanning zorgen voor verlichting van vele zwangerschapskwaaltjes. De massage stimuleert de doorbloeding om zuurstof en voedingstoffen beter op te nemen, zowel door de moeder als door het kind. Buiten dat komen jullie samen helemaal tot rust, slapen zal hierna stukken beter gaan. Tijdens de zwangerschap is het heel belangrijk op tijd je rust te nemen, wanneer je dit doet, voel je jouw baby’tje eens zo goed.

We starten met een ontspannende massage van de rug ( in zijlig houding). Hierna volgen de benen, ideaal voor toekomstige mama’s die last hebben van zware benen en vochtophoping, maar doet vooral echt deugd! Ook jouw voeten, armen en handen worden verwend. Gevolgd door een overheerlijke hoofd- nek- en schoudermassage en tot slot een relaxerende massage van het gelaat. Wanneer het oke is voor jou, wordt ook de buik mee gemasseerd.

Een zwangerschapsmassage zorgt tijdens deze drukke en zware periode voor een deugddoend pauze-moment waar jullie beide van kunnen genieten. Een heerlijk ontspannen mama betekent ook een heerlijk ontspannen baby.

Kom je regelmatig terug voor jullie verwen-moment, dan krijg je een GRATIS massage cadeau.

Deze zwangerschapsmassage is van toepassing voor toekomstige mama’s die 16 weken ver zijn.