Face

Niets is zo sprekend en uniek dan je gezicht. Belangrijk dus om haar de zorg en aandacht te geven die ze verdient. Onze huidverbeteringssproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen. Alle huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in onze huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is. Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, aangezien huidcellen zijn opgebouwd uit voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd.

button_save  button_ageless  button_indulge  button_control  button_cleanse button_sleep  button_blends  button_blemish  button_skin_rebirth

 

Body

Eerst was er huidverzorging voor de buitenkant… tijden veranderen, nu is er Oolaboo. Onze binnen- en  buitenwereld worden gescheiden door de huid; het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Daarom is het essentieel om de huid gezond te houden en optimaal te beschermen. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam. Crèmes kunnen alleen werken op de bovenste lagen van de huid. Daarom geeft alleen een combinatie van ‘slikken en smeren’  het beste resultaat voor een mooie en stralende huid.

button_respect    button_honour    button_rest

 

Voedingssupplementen

button_supplement

Super foodies

We zijn er in onze laboratoria in geslaagd de bijzondere werkzame stoffen van super foods te verwerken in onze verzorgende haar- en huidproducten. Al onze Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Aan de basis van elk product ligt Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan. Deze nieuwe collectie dankt haar naam aan haar oorsprong en heet Super Foodies.

superfoodies-btn1 superfoodies-btn2superfoodies-btn3  superfoodies-btn4

oooo de parfum

ooo-de-parfumgeurkaarsengeurstokjes