fbpx

Reiki

Reiki is een techniek gebaseerd op eeuwenoude Oosterse wijsheden, het komt voort uit Japan en staat voor universele ‘rei’ levenskracht ‘ki’. Deze universele levenskracht of levensenergie brengt het lichaam en geest weer in balans.

Het is een prachtige manier om je batterijen weer op te laden, een soort van reset, een update of gewoon een verplicht moment van stilstaan bij jezelf, het moment, bij het nu.

Deze behandeling ondersteunt het zelfgenezingsmechanisme en helpt bij het loslaten en verwerken van emotionele en fysieke blokkades. Het werkt op lichaam, geest, gevoel en ziel.

Sta je niet open voor het concept van universele energie? Dan nog kan reiki je helpen om je het ultieme gevoel van ontspanning te bezorgen. Het belangrijkste is je open te stellen en reiki je te laten overkomen, ook al ben je sceptisch. Je mag sowieso een diepe relaxatie en ontspanning verwachten, zoals bij een meditatie.

Reiki kan extra weldadig werken bij:

  • burn-out verschijnselen
  • een dipje, overspannen zijn
  • rusteloos zijn, overactief, een ‘vol hoofd’
  • milde slaapproblemen
  • werkt ondersteunend bij pijnproblematiek
  • en nog meer…

Hou er rekening mee dat meerdere behandelingen nodig kunnen zijn, zeker bij chronische pijn. Het is een proces welke voor iedereen anders is.

Hoe gaat Reiki in zijn werk?

We starten met een kort gesprekje waarin we je verwachtingen en eventuele vragen bespreken.

Tijdens de behandeling hou je jouw kledij aan. We maken het stil en ik gebruik verschillende handposities op je lichaam om Reiki door te geven. Dit duurt zo’n 45 min. tot 60 min.

Je probeert je gedachten los te laten, in slaap vallen mag je gewoon laten gebeuren, de Reiki doet steeds zijn werk.

We eindigen met een korte nabespreking.

 

€60  –  1 sessie (45′ tot 60′) 

€199  –  4 beurten kaart

€45 – kindersessie